Boney M roztancujú Trenčín a Prešov!

28.09.2017 Prešov

Milovníci preverených hitov, skvelej zábavy a tancovačky si prídu na svoje! Po dvoch vypredaných koncertoch v Bratislave zavíta formácia Boney M aj ďalej na Slovensko - do Trenčína a Prešova!

Formácia Boney M pod vedením Sheily Bonnick navštívila za posledné roky Slovensko až dvakrát, v roku 2015 a naposledny v júni toho roku. V oboch prípadoch išlo o vypredané koncerty spojené s oldies diskotékami pred aj po koncerte. Nestarnúce hity sa postarali o to, že účastníci diskokoncertu odchádzali plní energie, vytancovaní a nadšení hudobno-tanečným zážitkom.
Po bratislavských koncertoch organizátori zaznamenali niekoľko nespokojných poznámok z iných častí Slovenska, že by formáciu radi videli, avšak do Bratislavy cestovať nemôžu. Preto sa im organizátori rozhodli vyhovieť a s Boney M sa dohodli, že na Slovensku odohrajú ešte dva koncerty. Tieto sa uskutočnia 7. 12. v Trenčíne v Piano club a 9. 12. v Prešove v ENCORE the club.

“Koncerty na Slovensku si vždy užívame,” povedala Sheila Bonnick, frontmanka formácie, “Vždy boli plné fanúšikov a sú zážitkom. Nápad spojiť koncert a diskotéku bol jedinečný a na fanúšikoch bolo vždy od začiatku cítiť, že si to prišli užiť a naplno sa zabaviť.” Sheila, ktorá momentálne žije v Londýne, navyše so smiechom dodala, že okrem fanúšikov a koncertnej atmosféry jej na Slovensku imponuje krásna krajina a chutné jedlo.

Lístky na diskokoncert sú už v predaji, kúpiť sa dajú v sieti www.predpredaj.sk a tiež v sieti www.ticketportal.sk.

Všetky aktuálne informácie o koncerte ako aj to správne naladenie sa naň nájdete na jeho oficiálnej Facebook fan page: http://bit.ly/2neO8tv.

Hlavným partnerom diskokoncertov Boney M je spoločnosť ŽOS Trnava, a. s., Translog Wagon a Almatrans, reklamnými partnermi sú Daisy plus, Ekopraktik, Neoreal, Ing. Viliam Kupec a Perspektíva SK.
 

Vyberte región

mark